Femei greu de cucerit, in functie de zodie! Afla cine se lasa greu!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:08

Sociabile, pasionale, fermecatoare, facute parca pentru a-i prinde rapid in mreje pe barbati, dar nu atât de usor de impresionat.

Berbec

Femeia Berbec este impulsiva, foarte energica si simte nevoia sa fie in centrul atentiei, iar in relatia de cuplu ii place sa detina controlul. Faptul ca sunt extrem de pasionale le face atragatoare in ochii barbatilor, dar sunt in acelasi timp persoane cu capul pe umeri, asa ca nu sunt prea usor de impresionat.

Leu

Femeia Leu este sociabila si reuseste sa farmece sexul opus cu usurinta, adora complimentele si atentia acordata de barbati.

Nu are rabdare sa descopere un potential partener daca acesta nu o impresioneaza de la bun inceput, asa ca are nevoie de un barbat capabil sa... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.