Femeia asta a vrut sa faca economie si a renuntat la sampon, pasta de dinti si hartie igienica. Uite cati bani a strans intr-un an dupa ce a facut asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 00:10

Constransa de banii insuficienti pe care ii castiga luna de luna, dar si din dorinta de a face un experiment, o femeie din Marea Britanie a luat o decizie radicala.

Pare greu de crezut, dar Zoe Morrison si familia ei au renuntat sa mai cumpere si sa mai foloseasca produse de baza pentru igiena personala, cum ar fi samponul, pasta de dinti si hartia igienica.

Astfel, ei nu se mai spala deloc pe par cu produse din comert, folosesc bicarbonat de sodiu in loc de pasta de dinti si se spala in zonele intime in loc sa apeleze la hartie igienica.



In plus, femeia a decis sa nu mai cumpere absolut niciun lucru nou. Ia tot ce are nevoie de la second hand, iar pentru copiii ei face rost de jucarii gratis de la targurile de caritate.

Urmand cu strictete aceste reguli, ea a reusit sa economiseasca intr-un an nu mai putin de 11.000 de lire sterline, aproximativ 14.000 de euro.

"Am incetat sa mai folosesc sampoane, pasta de dinti si hartie igienica.
Am vrut sa vad daca pot sa traiesc asa, am vrut sa vad cat economisesc si, de asemenea, am vrut sa duc o viata mai eco, sa nu las o amprenta negativa atat de mare asupra pamantului", spune femeia.

"Este minunat, niciodata nu ne-am simtit atat de bine si atat de impacati cu noi. Inainte cheltuiam o gramada de bani pe asa zisele produse verzi, prietenoase cu mediul, dar am realizat ca sunt bani aruncati.
Am reusit sa strang intr-un an 11.000 de lire", a adaugat Zoe.

Cum comentati gestul ei?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.