Femeia asta are 75 de ani, dar parul ei arata asa! "Nu am albit deloc, nici macar un fir. Nu m-am vopsit niciodata!" E incredibil cum a reusit sa faca asta: uite ce bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:45

Poate parea greu de crezut, insa batrana din imaginile alaturate are 75 de ani.

Cu toate acestea, parul ei arata impecabil si nu a albit deloc, motiv pentru care femeia nu s-a vopsit niciodata pana acum. Care credeti ca este secretul ei? Raspunsul este surprinzator!

Bunicuta consuma de multi ani in fiecare dimineata, pe stomacul gol, suc din iarba de grau. Lichidul obtinut este miraculos, el avand in compozitie numeroase vitamine, printre care A, B, B17, C, E, F, K, precum si potasiu, fier, magneziu si calciu.

Sucul din iarba de grau este un detoxifiant puternic ce poate elimina durerile de cap, alergiile, mirosurile neplacute, indigestia, constipatia si imbatranirea prematura.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.