Femeia asta are o burta uriasa, de 2.4 metri, si nu vrea sa se opreasca aici! E incredibil de ce isi doreste sa o aiba si mai mare, uite ce face in fiecare seara cu ea; sotul ei se topeste de fiecare data cand o vede

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 21:35

Gayla Neufield, o femeie in varsta de 52 de ani din Canada, sustine ca detine recordul mondial pentru cea mai mare burta din lume: 2.4 metri in circumferinta.

Pare greu de crezut, insa doamna este foarte incantata de felul in care arata is isi doreste sa isi mareasca si mai mult abdomenul. Motivul? Este singura ei sursa de venit.

Femeia se filmeaza in fiecare zi cu webcam-ul iar sotul ei ii face sute de poze. Ulterior, toate aceste materiale sunt incarcate pe un site unde utilizatorii platesc bani grei pentru a vedea femei cu burti mari.

Sotul ei sustine ca, astfel, Gayla castiga lunar peste 5.200 de euro. "Imi place foarte tare cum arat! Am muncit mult pentru a obtine aceasta burta, si nu vreau sa ma opresc aici. Poate va vine greu sa credeti, insa multa lume ma apreciaza pentru fizicul meu", marturiseste Gayla.

Femeia nu isi face griji nici in privinta sanatatii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Tatal meu nu era gras si a murit la 61 de ani.

Mama mea era obeza si a trait mai mult, pana la 83 de ani. Deci unde este adevarul? Oricum, cand trebuie sa ma duc, ma duc! Pana atunci imi voi trau viata", spune ea.