Femeia asta n-a imbatranit O ZI in ultmii 20 de ani! Celor care o vad, nu le vine sa creada cand le spune cati ani are. Iti vine sa crezi ca se apropie de nunta de argint?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 03:04

Acesta este cuplul de vis, s-au casatorit imediat dupa liceu si traiesc fericiti si acum.

Fotografiile, realizate la o distanta de 20 de ani, au fost postate de un utilizator pe reteaua reddit.com. Cea de-a doua fotografie seamana cu cea realizata la balul de absolvire a liceului, asa ca se poate observa perfect cate de putin s-a schimbat femeia.

Cei doi sunt perechea perfecta si faptul ca dragostea lor a realizat testului timpului ne face sa speram ca sufletul pereche exista si ca il vom intalni si noi pe al nostru.



Un alt aspect uimitor, mai putin emotional, e chipul femeii, care e neschimbat, dupa 20 de ani. In acest interval, ei nu i-a aparut niciun rid pe fata si arata la fel de fericita ca in perioada liceului. Poate ca acesta este si secretul ei: oamenii fericiti par mai tineri!

Iata cele doua imagini, realizate la o distanta de doua decenii:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”