Femeia care a dus pe culmile SUCCESULUI serialul-fenomen "Dragoste infinita!" Cine este GENIUL din spatele productiei. Uite ce a iesit din mainile ei de-a lungul anilor! Toate serialele de succes pe care le-ai vazut pana acum, i se datoreaza

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2020, 18:20

Hilal Saral este regizorul productiei de mare succes "Dragoste infinita". In varsta de 46 de ani, Hilal este considerata un adevarat fenomen in industria cinematografica datorita experientei si succesului adus cu fiecare productie pe care i s-a dat pe mana.

Mama ei a fost actrita de teatru si in momentul cand a ramas insarcinata i-a pus numele Hilal dupa unul din personajele pe care le-a indragit foarte tare. In liceu, Hilal s-a dedicat fotografiei, iar timp de doua luni, in vacanta de vara a lucrat drept fotograf amator.

In productia de televiziune a inceput ca asistent al marelui regizor turc Behlul Dal si multi ani si-a facut ucenicia sub bagheta lui.

In aceeasi perioada a mai lucrat cu regizori precum Ertem Gorec, Yilmaz Atadeniz si Oksal Pekmezoglu.

Citeste si: Frumoasa ASU din "DRAGOSTE INFINITA", asa cum n-ai mai vazut-o pana acum! Iata cum arata MELISA ASLI PAMUK la varsta majoratului si ce aparitie uluitoare a avut pe scena, intr-un fascinant costum de dans oriental! VEZI un filmulet spectaculos!

In 1998 Hilal Saral a regizat prima productie, "Aynali Tahir".

De aici si pana pe culmile gloriei nu a mai ramas decat un pas, caci productiile de succes au inceput sa se succeada una dupa alta.
 
Si pe plan personal, Hilal Saral este implinita, fiind casatorita din 2004 cu Murat Unalan.

 

 

A post shared by Hilal Saral (@hilalsaral) on

De-a lungul carierei,  a primit numeroase premii si distinctii la numeraose festivaluri din tara si strainatate, una din productiile de succes fiind "Ask-i Memnu."

Iata cele mai distinse productii la care a lucrat pana acum Hilal Saral si pe care le-ati putut urmari si pe postul Kanal D:"Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Kurt Seyit ve Sura", "Elveda Derken" si bineinteles "Kara Sevda"

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), cucerit de micuta DENIZ! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinsi cei doi! Carismaticul actor arata atat de bine in rolul de tata! Imagini nemaivazute!

 

A post shared by Hilal Saral (@hilalsaral) on

Citeste si: DENIZ, bebelusul-fenomen din "Dragoste infinita" a devenit cel mai indragit membru al distributiei serialului! Iata cat de mult seamana micuta Arven Beren Kusatman cu mama sa si ce petrecere superba i-au pregatit parintii sai cand a implinit un an! VEZI imagini fabuloase!