Femeia care s-a vindecat singura de o tumoare de marimea unei mingi de baschet

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 15:25

Brandon Bays este celebra scriitoare care a revolutionat lumea mediciniei. Terapia holistica i-a salvat viata, iar acum autoarea cartii "Calatoria" impartaseste cu tot globul pamantesc experienta ei.

In anul 1992 Brandon a fost diagnosticata cu o tumoare de marimea unei mingi de baschet. In acel moment ea a realizat ca problema ei medicala vine din interior.

A constientizat ca sufletul este poarta catre vindecare, iar peste 6 saptamani si jumatate medicii au constatat ca tumoarea disparuse. Brandon Bays a avut revelatia vindecarii holistice. Toata experienta ei a transpus-o intr-o carte, iar acum autoarea tine seminarii in peste 47 de tari din intreaga lume.



Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar tot mai multi practicanti ai calatoriei pot spune cu mana pe inima ca s-au vindecat de cele mai cumplite diagnostice. Dar asta nu e tot! Brandon Bays a descoperit anul trecut ca parintii ei sunt romani.
##VIDEO81643##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.