Femeia care se poate transforma in Johnny Depp. Cum arata Willy Wonka si Jack Sparrow intr-o noua varianta FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

O tanara care a demonstrat prin tutoriale pe internet ca isi poate schimba infatisarea in cea a oricarei vedete doreste a realizat o noua transformare, in cea a actorului Johnny Depp si a unor personaje interpretate de acesta.

Tamang Phan este un artist de make-up al carei blog este urmarit de milioane de oameni. Talentul sau ii permite sa se "transforme" in numeroase vedete. Ea s-a preschimbat in Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Megan Fox, Lady Gaga, Kim Kardashian, Kate Middleton, dar si in celebritati masculine precum regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, sau rapperul Drake.

Recent, tanara a realizat un videoclip in care arata cum se poate "transforma" in trei personaje interpretate de Johnny Depp.
Tamang Phan s-a machiat, iar in final a semanat izbitor cu Willy Wonka, din "Charlie si fabrica de ciocolata", Jack Sparrow din "Piratii din Caraibe" si Edward Maini-Foarfeca, scrie dailymail.co.uk.


Tanara a realizat si o versiune a lui Johnny Depp in realitate, transformandu-se in actorul care poarta ochelari curame mari si palarie.