Femeia cu barba nu s-a mai epilat deloc in ultimii 5 ani si se simte foarte sexy! Vezi imaginile astea daca ai curaj

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:57

Mariam, o femeie de 49 de ani, originara din Germania, s-a luptat peste 20 de ani cu parul care i-a invadat fata dupa nasterea fiului ei.

Acum ca a renuntat sa-si mai ascunda barba, spune ca se simte mai sexy si mai increzatoare in sine ca niciodata. Femeia a aparut la emisiunea britanica "This Morning", unde a povestit ca n-a avut niciodata par facial pana la nasterea fiului ei, cu 28 de ani in urma. Dupa acest moment, insa, fire groase de par au inceput sa-i invadeze tenul. Asa ca femeia isi smulgea firele in fiecare dimineata, cu penseta, si avea tot timpul barba rosie si inflamata.



In 2008, pe cand era somera si statea singura acasa, Mariam a decis sa-si lase barba sa creasca si sa scrie despre acest “experiment” pe blogul personal.

Desi Mariam nu are sprijin din partea familiei ei, mama ei rugand-o mereu sa devina "normala" din nou, a inceput sa calatoreasca impreuna cu circul, ca "femeia cu barba". "Vreau sa le ofer oamenilor ocazia sa vorbeasca cu o femeie cu barba, pentru ca pe strada le este prea teama".
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: