Femeia din dreapta e insarcinata in 25 de saptamani, dar n-o sa-ti vina sa crezi cand va naste cea din stanga

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:10

Corpul fiecarei femei se schimba altfel in timpul sarcinii si nu exista exemplu mai bun pentru a exemplifica asta.

Recent, Chontel Duncan, o instructoare de fitness din Australia a postat pe Instagram o fotografie in care aparea alaturi de prietena ei Natalie Smith. Amandoua sunt insarcinate si vor naste la doar 4 saptamani distanta, dar arata complet diferit.

Chontel, o fosta concurenta la Miss Universe, era, in aceasta forografie, insarcinata in 21 de saptamani, in timp ce Natalie e cu doar patru saptamani mai "avansata".  Diferenta dintre formele corpurilor celor doua femei ilustreaza perfect cat de diferite sunt sarcinile.



"Fiecare femeie are o sarcina diferita, asta nu inseamna ca una sau alta face ceva gresit sau nesanatos", a scris Chontel. "Ce conteaza cu adevarat e ca ambii bebelusi sunt sanatosi", a adaugat ea.

Chontel a fost criticata agresiv pentru ca a facut sport in timpul sarcinii, desi doctorii i-au spus ca fitness-ul e sigur pentru sarcina. Tu ce parere ai, trebuia sa renunte la sport in timpul sarcinii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”