Femeie de 32 de ani, luată direct cu ambulanța de pe aeroport, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 ian 2024, 04:00

Problemele au apărut imediat ce s-a trezit din anestezie

Sursa: Facebook

O femeie de doar 32 de ani, din București, a fost la doar un pas de a-și pierde viața, din cauza unei operații de micșorare a stomacului. Aceasta a fost trimisă acasă, deși nu se simțea bine și, imediat ce a revenit în țară, a ajuns la spital.

Ruxandra Tănase a mers în Turcia, pentru a-și face o operație de micșorare a stomacului, dar a fost la doar un pas de a muri. Aproximativ trei kilograme de infecție au fost scoase din stomacul femeii care a trecut pe lângă moarte.

O femeie a fost la doar un pas de moarte din cauza unei operații de micșorare a stomacului

La 32 de ani, Ruxandra a vrut să facă o schimbare în viața ei, dar a fost la doar un pas de o pierde. La începutul acestui an, femeia a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, mai ales că știa despre ce este vorba, deoarece persoane apropiate apelaseră la această procedură.

După ce a luat legătura cu reprezentanta clinicii, i s-a spus că prețul intervenției este de 2.500

de euro, bani care vor acoperi și trei zile de spitalizare și două nopți la un hotel, unde va sta înainte de a reveni în țară.

Problemele au apărut imediat ce s-a trezit din anestezie. Pacienta acuza dureri foarte mari în capul pieptului, dar și la nivelul spatelui și și-a dat seama că operația nu a decurs așa cum ar fi trebuit.

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

„Am fost programată pentru operație la data de 3 aprilie. M-au internat din data de 2 aprilie, ca să-mi facă analizele, iar a doua zi m-au operat. După ce m-am trezit, am simțit o durere cumplită în capul pieptului și în spate. Atunci mi-am dat seama că ceva nu a mers așa cum ar fi trebuit”, a spus aceasta, pentru gandul.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ruxandra a fost ținută cu o zi mai mult în spital

Deoarece nu se simțea bine, aceasta a mai fost spitalizată încă o zi, iar, în urma unor investigații, i s-a spus că are o „gâlmă”, dar că nu trebuie să se teamă, deoarece va dispărea imediat.

Cu toate acestea, i s-a administrat morfină, ceea ce a făcut-o să se simtă puțin mai bine și a fost externată.

Când a revenit în țară, pe aeroport, a fost preluată imediat de salvare, deoarece starea de rău se agrava.

Citește și: Mihaela Tatu a pierdut cele mai dragi lucruri din cauza unei rupturi de ligament: „Probabil că asta a fost greșeala”. Cum a trecut fosta personalitate TV peste depresie care pusese stăpânire pe ea

„Inițial, mi-au administrat antibiotice, pentru a opri infecția, după care m-au băgat în sala de operație.

Mi-au scos aproximativ trei kilograme de puroi din abdomen. Doctorii români mi-au salvat viața după ce m-au ținut internată 13 zile”, a mai declarat aceasta.

Mai mult decât atât, aceasta are de gând să dea în judecată medicii din Turcia, acuzându-i de malpraxis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.