Femeie FARA SCRUPULE! Isi insela viitorul sot cu propriul lui frate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:19

Familia inseamna cei dragi de acasa, si locul in care ar trebui sa te simti protejat, iubit, dar mai ales in siguranta. Insa nu intotdeauna se intampla asa.

Este si cazul lui Cristi, un tanar aflat in prag de nunta, care este tradat chiar de ruda in care avea cea mai mare incredere. Parintii lui au apelat la echipa emisiunii "Ochii din umbra" pentru a afla ce se petrece exact cu viitoarea sotie a lui Cristi, Mirela.

 

Ei spun ca ea se comporta ciudat, ca nu prezinta interes pentru propria nunta, ca si cum nu si-ar dori acest eveniment. Dupa

ce au obtinut toate informatiile de care aveau nevoie, detectivii au pornit pe urmele Mirelei. Ce au descoperit este incredibil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Femeia isi insela viitorul sot chiar cu fratele lui, Cosmin, despre care toata lumea stia ca este plecat la munca in Germania. Cand

a fost pus in fata faptului implinit, Cristi a avut un soc. Ce s-a intamplat in momentul confruntarii vedeti in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.