Femeie fara suflet. Si-a vopsit pisica ROZ ca sa fie mascota unei petreceri. Felina a murit INTOXICATA din cauza substantelor toxice

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

O scriitoare din Rusia este anchetata pentru acte de cruzime fata de animale. Femeia a vopsit un pui de pisica roz cu scopul de a-l face mascota unui eveniment monden.

Lena Lenina a vopsit un pui de pisica intr-o nuanta de roz fluorescent pentru ca animalul sa devina mascota unei petreceri tematice, "Totul e mai dragut in roz", organizata chiar de autoare. Toti invitatii au fost rugati sa se imbrace in roz, iar pisica a fost senzatia serii.

Femeia a gasit, la scrut timp dupa terminarea petrecerii, un nou stapan pentru puiul de pisica, vopsit in roz, insa acesta a constatat ca biata felina s-a imbolnavit de la substantele toxice continute de vopsea.

Animalul a murit, practic, otravit, cateva luni mai tarziu de la petrecerea scriitoarei. Iubitorii de animale au fost indignati de gestul Lenei Lenina si vor ca aceasta sa plateasca pentru actul de cruzime.

Autoarea a respins, insa, toate acuzatiile:" Culoarea roz a fost aleasa special pentru proprietatile ei benefice. Ni s-a spus ca va intari firul de blana al pisicii. Era perfect sanatoasa cand am dat-o viitorului ei stapan", a declarat Lena Lenina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”