FEMEILE care NU FOLOSESC hartie igienica la toaleta! Vezi cu ce se sterg in schimb

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 09:05

Pentru majoritatea oamenilor, hartia igienica este printre primele pe lista de cumparaturi, insa unele femei opteaza pentru o alta varianta, una ecologica si care sa protejeze mediul incojurator.

Angela Davis, Kathleen Quiring si Makala Earley au dezvaluit ca se poate trai fara acest lucru si nu este deloc neigienic dupa cum ar parea la prima vedere. Mikaela chiar a subliniat ca ea si sotul ei nu mai folosesc hartie igienica de aproape un an de zile. Este si o metoda amuzanta de a invata cum sa folosesti altceva in schimb. Noi folosim o bucata de carpa pe care la un anumit interval o spalam la masina.

Nu este deloc scarbos si nici murdar.

Aceste femei au declarat ca au invatat nu doar sa economiseasca bani, dar este si ecologic din moment ce producerea hartiei igienice implica distrugerea copacilor, iar substanta din hartie, o data ajunsa in apa o poate polua.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.