Femeile cu muschi, dizgratioase sau HOT? Cum ti se par?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:39

Nu este deloc simplu sa ai un corp perfect, dar cu munca si foarte mult efort rezultatele nu vor intarzia sa apara.

In fotografiile de mai jos puteti vedea o serie de femei care, dupa aspectul fizic, se poate spune ca au uitat sa mai iasa din sala de fitness, dar atat timp cat rezultatele se vad efotul lor nu a fost in zadar.

Cu toate acestea nu toate persoanele considera ca ele sunt atragatoare, chiar daca au un corp bine tonifiat. Uneori aparitia muschilor pe corpul unei femeie ii dauneaza imaginii.
Insa daca va veti uitat cu atentie de imaginile de mai jos veti constata cu placere ca multe dintre aceste femei arata bine, desigur intotdeaua vor fi exceptii, dar pana la urma ce conteaza atat timp cat ele se simt bine in pielea lor.

Asadar, voua va plac femeile cu muschi la fel cum sunt cele din galeria foto de mai jos?

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.