Femeile lui Pepe! In timp ce Oana care cucerea Romania s-a stins, Raluca Pastrama e din ce in ce mai stralucitoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Asa cum ii sta bine unui latino-lover, Pepe are parte de iubite care mai de care mai frumoase.

Se pare ca Pepe stie cum sa faca o femeie fericita! Mai intai a fost randul Oanei Zavoranu. In noiembrie 2006 isi unea destinul cu artistul dupa 2 ani de relatie.

A fost perioada de glorie a Oanei. Prezentatoarea TV s-a lansat chiar si in muzica. Pe plan personal se vedea clar ca in acele vremuri Oana era o adevarata Luna ce stralucea in lumina primita de la soarele Pepe.


Arata foarte bine si era fericita. A urmat divortul. Cu cat trece mai mult timp de la despartire, cu atat mai mult se adancesc cearcanele bine ascunse in spatele ochelarilor de soare.

Tinutele extrem de sexy, care odinioara ii puneau silueta in valoare, au fost inlocuite incet incet de hanorace largi. In cele mai multe cazuri Oana se ascunde de ochiul magic al camerei de luat vederi sub gluga bine trasa pe fata.


Sa nu mai vorbim despre presupusa tentativa de sinucidere a Oanei. In tot acest timp Pepe s-a reapucat de cantat, s-a insurat, a devenit tatic si isi traieste viata alaturi de Raluca.

Nu stim ce le face Pepe femeilor din viata lui, dar de la o zi la alta Raluca este din ce in ce mai frumoasa si radiaza de fericire.

Se vede acest lucru si in imaginile trimise de unul dintre telespectatorii nostri.
Tanara mamica a slabit fabulos. Raluca danseaza relaxata, nepasandu-i parca de faptul ca toti cei prezenti la evenimentul respectiv o privesc cu admiratie.