Femeile mai au motiv de placere! A aparut periuta de dinti care poate fi folosita pe post de vibrator

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:15

50% dintre femeie recunosc ca il folosesc, insa cealatata jumtate chiar daca il folosesc nu spun. Vibratorul ramane totusi un subiect tabu.

Cel mai rau lucru pentru o femeie este atunci cand este descoperita ca are asa ceva in geanta. O starleta din Marea Britanie a fost oprita pe aeroport deoarece avea ceva in geanta care vibra. Insa o companie londoneza a reusit sa imbine utilul cu placutul si a creat periuta de dinti care poate fi folosita si ca vibrator pentru numai 10 lire sterline. Este un dispozitiv discret care poate fi folosit in dublu rol.

Periuta de dinti este una asemanatoare celor deja cunoscute pe piata, insa se paote transforma oricand vrei intr-un stimulator pentru clitoris. Plus ca este ideala pentru femeile care vor sa aiba un vibrator in geanta si le e rusine sa nu fie descoperite.

 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”