Femeile-paianjen in actiune! Uite in ce hal stau cocotate pe balcoane de dragul geamurilor curate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:29

Domnilor, mare atentie daca va lasati partenerele sa faca singure curatenie! Inainte de a pleca de acasa, ar fi bine sa le dotati cu un echipament complet de alpinism utilitar!

Din dorinta de a face geamurile-luna, doamnele se transforma în adevarate femei-paianjen! Ploaia si vremea mohorata nu au impiedicat-o pe o gospodina pe care o vedeti si dumneavoastra in imagini sa isi faca geamurile-luna! In tricou, cu o carpa de bumbac in mana, iese pe pervazul  balconului si se pune pe lustruit! Freaca sarguincioasa, chiar daca picaturile de ploaie ameninta stralucirea ferestrelor! Ai zice ca are talentul lui Alain Roberts, francezul care se catara pe orice cladire cu mainile goale!

Priviti, insa, cu atentie tinuta pe care o adopta gospodina la spalatul geamurilor! Tricou alb, mulat, par strans intr-un

coc rebel si piesa de rezistenta: colantii putin transparenti! Cine stie ce Fat-Frumos apare pe strada si o vede la balcon!?
Curatenia nu este treaba usoara: femeia este atenta, desi sta in afara balconului! Cu o mana sterge geamul si cu cealalta se tine de o alta fereastra. Ii lipseste echipamentul de alpinist. Probabil s-o fi gandit ca sta la etajul 1! Totusi, pericolul la care se expune este mare!

Daca dumneai nu munceste la o inaltime considerabila, o alta  gospodina baga invidia in toate gimnastele care se antreneaza zi de zi sa
isi mentina echilibrul pe barna!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Imbracata in trening si cu adidasi in picioare, femeia este hotarata sa se ia la tranta cu murdaria de pe geamuri. Nimic nu-i poate sta in cale! Nici macar gandul ca un pas gresit i-ar fi fatal! Iese in afara balconului si uita ca se afla la cel putin 15 metri, fara niciun echipament de protectie! Dar experienta ei de gospodina nu o insala! Ferestrele sale vor straluci in ziua de Paste ca globurile de Craciun!

Tot ninge la munte!

Chiar daca vi se par amuzante aceste imagini, va sfatuim sa nu copiati strategia acestor gospodine in materie de curatenie de Paste! Puteti sterge geamurile, in siguranta, cu o racleta speciala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.