„Femeile se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 feb 2024, 16:01

„Femeile ieșeau bătute, se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

Sursa: Captură YouTube

Karmen Minune este invitata lui Mihai Ghiță din emisiunea „în Oglindă”. Bruneta va vorbi despre cele mai întunecate perioade din viața ei, despre răutățile pe care a trebuie să le suporte în copilărie, dar și despre relația dintre părinții ei.

Karmen a făcut dezvăluiri din viața de familie, în special din relația dintre părinții săi. Adrian și Cati Simionescu se iubesc încă din adolescență și nimic nu pare să stea în calea fericirii lor.

Cu toate acestea, soția manelistului a trebuie să îndure mai multe de-a lungul căsniciei.

Karmen Minune, dezvăluiri din viața de familie

Întrebată cum l-ar descrie pe tatăl său, Karmen l-a caracterizat drept „o seară liniștită de vară, călduroasă, cu un cer înstelat, dar și o noapte furtunoasă.”

Tânăra artistă a vorbit și despre momentele în care îl însoțea pe tatăl său la concerte, mai mare fiind, iar femeile se luptau pentru un autograf de la manelist. În tot acest timp, Cati Simionescu trebuia să își aștepte soțul, însă în ciuda anumitor lucruri făcute de Adrian Minune, soția sa i-a rămas fidelă.

„Am fost cu el la concerte unde femeile ieșeau bătute, se călcau în picioare să ajungă mai aproape de Adrian, să-i spună că-l iubesc.

Toate o supărau. Mama era în toate părțile singură,”
a declarat Karmen.

Citește și: Betty Salam a dezvăluit de ce nu s-a folosit de numele tatălui său la început de carieră „Abordam un alt stil muzical, eram diferită” Cum s-a schimbat cariera artistei

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

De asemenea, vedeta a divulgat faptul că părinții săi au început totul de la 0, atunci când nu aveam nici măcar ce mânca și trăiau într-un apartament plin de gândaci.

„Ei doi au plecat de la țară, doi copii, și-au luat un apartament plin de gândaci. După o viață întreaga de iubire, devotament, fidelitate, mama a rămas femeia vieții lui.”

Karmen Minune, batjocorită de mic copil

Karmen a fost sinceră cu privire la răutățile ce au fost aduse asupra ei atunci când era în școală.

Cei mici o jigneau și o făceau țigancă neagră, care fură fier și multe alte lucruri urâte ajungeau la adresa acesteia.

Citește și: Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

„Copiii sunt foarte răi. Mai existau răutăți, că sunt țigancă, că noi furăm fier. Pe vremea aia rasismul era în floare,” a

mărturisit Karmen.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?