Fenomen bizar pe un râu din Bistriţa! Momentul în care apa se înroşește brusc

Autor: Alina Petre
Actualizat: 14 iul 2023, 01:05

Momentul în care apa se înroşește brusc

Un fenomen bizar a avut loc joi pe râul Sălăuța din Bistrița-Năsăud. Apa s-a înroşit brusc.

Imagini cu râul „colorat“ au fost surprinse de proprietarii unei păstrăvării din Romuli și postate pe facebook.

Citeste si: Minuni Sfânta Parascheva. Modul miraculos prin care o femeie din Bulgaria a ajuns în fața raclei Sf Cuvioase Parascheva

Momentul în care apa se înroşește brusc

Fenomenul ciudat a fost observat joi după-amiază pe râul Sălăuța din Bistrița-Năsăud, apele s-au colorat în roșu aprins.

„Cred că se fac prospecțiuni minere pe unul din afluenții Sălăuței în cadrul proiectului de stabilire a cantității de aur, argint și alte polimetale, respectiv pământuri rare, început la Zagra“, și-a dat cu părerea un comentator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primarul comunei Zagra, Nicolae Bușcoi, spune, însă, că nu știe ca în comună să se desfășoare prospecțiuni miniere, scrie  observator.bn.

Modul miraculos prin care o femeie din Bulgaria a ajuns în fața raclei Sf Cuvioase Parascheva

Potrivit  ortodoxinfo.ro, în anul 1968, prin luna martie, la Mitropolie a venit o femeie din Bulgaria. Unul

dintre preoţii care erau în catedrală a întrebat-o dacă ştie să vorbească ruseşte, pentru a-i spune ce i s-a întâmplat. Atunci femeia i-a povestit că are un singur băiat, care a ajuns la facultate în anul al II-lea şi că subit a înnebunit, dar într-o formă aşa de gravă, că-l ţine într-o cuşcă.

Ea întotdeauna a fost credincioasă, în schimb soţul ei este ateu şi întotdeauna îl blestema pe copilul lui şi Îl înjura pe Dumnezeu.

Ea mereu mergea la biserică, rugându-se cu lacrimi pentru copilul ei. Într-o noapte, a visat o femeie înaltă, îmbrăcată în negru, care i-a spus: „  Dacă vrei să fie sănătos copilul tău, să vii la mine!”.  Femeia n-a întrebat-o unde să meargă şi cine este aceea pe care a visat-o.

Însă, peste vreo două luni, iarăşi a visat aceeaşi femeie, care i-a spus acelaşi lucru ca şi prima dată.

A întrebat-o cine este şi ea i-a spus că este  „Sfânta Parascheva din Iaşi!”   Doamna locuia chiar în capitala Bulgariei, Sofia.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfânta Parascheva. Ce trebuie să porți la gât ca să fii ferit de boală 

 

Taguri: