FENOMEN in masa printre femeile insarcinate! Ce fac unele femei imediat dupa ce nasc. Tu ai putea recurge la aceasta metoda

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 21:30

Un nou trend ia amploare de cativa ani peste tot in lume in ce le priveste pe femeile insarcinate.

Un numar impresionant de mare de femei aleg sa nu le taie nou-nascutilor cordonul ombilical. Acest fenomen se numeste Lotus Birth si tot mai multe adepte vor sa le faca acest lucru bbelusilro lor.

Lotus Birth inseamna procedeul prin care mama asteapta pana ce cordonul ombilical se detaseaza singur. Ea nu intervine sa-l taie imediat dupa nastere asa cum se obisnuieste. Cam 10 zile dureaza pana cand cordonul ombilical se desprinde.

Mamele trebuie sa care peste tot cu ele placenta pentru ca acest lucru sa se intample. O mama care a facut acest lucru spune ca ajuta foarte mult la sanatatea bebelusului si a mamei. Reduce riscul de infectii la bebelusi si se hranesc atunci cand au cea mai mare nevoie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”