FENOMEN INEXPLICABIL. Locuitorii din Ardud, INGROZITI de aparitia unei fantome!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

Va prezentam imagini uluitoare! O aparitie stranie a fost surprinsa intr-unul dintre tunelurile secrete ale castelului din Ardud!

Mai mult, localnicii spun ca ar fi vazut de mai multe ori silueta unei tinere misterioase. Cat e adevar si cat legenda, stabiliti dumneavoastra! De-ar vorbi aceste ziduri vechi, ar spune povesti uluitoare! Despre aparitii stranii, blesteme si tradari!

Cetatea Ardudului, ridicata acum mai bine de 800 de ani, ascunde mistere inexplicabile. Nu de putine ori, localnicii s-au ingrozit cand au vazut aparitii stranii in jurul castelului. Ar fi fantoma unei fete blestemate, spun legendele.

Fata despre care oamenii spun ca apare, la fiecare apus de soare, este chiar fiica lui Francisc Rakoczi al II-lea, voievod al Transilvaniei. Legenda spune ca pritesa Vilma ar fi fost blestemata chiar de tatal ei: „ Armata austriaca a recurs la un siretilic, spune legenda, a trimis un ofiter foarte chipes care sa o seduca pe fiica sa, Vilma ”.

Tanara si indragostita, printesa si-a vandut propriul tata, fara sa-si dea seama.

A dezvaluit dusmanilor austrieci unul dintre cele mai bine pazite secrete: calea de intrare in tunelurile secrete de sub castel. De atunci, fata ar rataci in nestire, in tunelurile castelului. Multi care s-au aventurat in tunel au vazut-o. Doi fotografi au surprins o imagine ciudata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fata si-ar putea gasi linistea, numai daca un curajos, care crede in legenda, va rupe napasta: „ Ea trebuie sa-si faca o rochie de mireasa, ca sa se casatoreasca, dar, ea nu poate sa faca

decat sapte impunsaturi pe an ”. Oamenii locului se tem sa patrunda in adancul pamantului, de unde, spun ei, nu ar mai fi cale de iesire. Fantoma printesei Vilma atrage din ce in ce mai multi turisti in zona, captivati de istorisirile tesute in jurul castelului.

##VIDEO124687##

 

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.