Fenomenul Inna! Uite transformarile artistei de-a lungul timpului.VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Inna este cu siguranta un fenomen! In scurta vreme a spart toate topurile si a incantat o lume intreaga.

In cazul ei putem vorbi despre cea mai spectaculoasa evolutie artistica... dar si vestimentara! E o diferenta uriasa intre cum arata cantareata atunci cand nu auzisera de ea decat colegii de scoala, si cum apare acum, pe covorul rosu.

Inna nu era deloc HOT inainte sa devina artist international. In 2008, cand s-a hotarat sa se apuce de cantat isi spunea Alessandra si a aparut pentru prima oara in platoul emisiunii Teo.
Era cam plinuta, avea parul scurt, o strungareata vizibila si niste sprancene neingrijite. Nici in ceea ce priveste stilul vestimentar nu statea deloc bine!

Colanti, manusi argintii lucioase, decolteu adanc, aripioare si atitudine! Astea erau ingredientele pe care le folosea cantareata in acea perioada, atunci cand era invitata sa cante in cluburi.

Apoi, boom! Apare piesa “Hot”. Numai ca stilul artistei inca lipsea, atat in clipul piesei, cat si in primele sale interviuri sub titulatura “Inna”.
Avea aceleasi sprancene arcuite, dar de data asta creionate, aceeasi fata rotunjoara, care trada kilogramele in plus, si aceeasi pauza intre dintii din fata. Cu alte cuvinte, necesita consultanta unui stilist. Si a primit-o!

Nu stim daca Inna a fost modificata pe ici pe colo de vreun medic estetician, dar e cert ca au existat schimbari! In primul rand e mai slaba! Apoi dintii sunt perfecti: albi, fara strungareata.
Sprancenele sunt bine conturate. Pometii la fel. Buzele si machiajul sunt si ele bine realizate. Cat priveste vestimentatia… in sfarsit… se vede stilul!

Inna a prins gustul etichetei. Se imbraca precum vedetele de la Hollywood. A aparut la un eveniment intr-o rochie extrem de eleganta, in valoare de 10.000 de euro, un model identic fiind purtat si de Jennifer Lopez. Apoi am vazut-o intr-o geaca cu tinte, de 5.000
de euro, Britney Spears avand una la fel. E scump sa fii in trend! Dar asta nu inseamna ca vedeta noastra nu profita si de chilipiruri.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.