Fenomenul straniu din Vama Veche nu este singurul. Au mai fost tornade si in alte judete VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 21:25

Turistii ingroziti de acest fenomen au reusit sa suprinda in imagini momentul in care vartejul se deplasa deasupra marii cu o viteza formidabila.

In aceleasi imagini se vad nu mai putin 4 palnii care sunt gata sa-si traga puterea din marea involburata. Din fericire doar un vartej reuseste sa ridice apa marii la cativa metri inaltime. Oamenii insa, au stat stat cu teama, ca nu care cumva tornada sa isi schimbe traiectoria si sa se indrepte spre mal.

Nu este primul fenomen care ia forma unei tornade. In urma cu doi ani un vartej la fel de puternic s-a format chiar deasupra orasului Galati.
Iar acum un an, in judetul Braila, de aceasta data a fost filmat un fenomen asemanator. Din fericire in niciunul dintre aceste cazuri nu au existat victime. Insa, meteorologii au contrazis, de fiecare data, parerile oamenilor simpli precizand ca la noi se pot forma cel mult vartejuri.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.