Ferda din serialul Doctorul minune, casatorita cu unul dintre cei mai in voga catareti din Turcia! Iata cum arata frumoasa Seda Bakan, in postura de mamica, in viata reala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2021, 14:01
video Foto(8)

Celebra Seda Bakan, una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia, joaca in viata reala rolul de mamica devotata.

Seda Bakan are doar 36 de ani si a ajuns una dintre cele mai apreciate actrite din tanara generatie in Turcia, datorita talentului ei remarcabil si a carismei sale deosebite. Cu o experienta de 13 ani pe platourile de filmare, Seda Bakan a reusit sa cucereasca iremediabil telespectatorii prin intermediul rolurilor sale magistral interpretate in seriale de exceptie difuzate in multe tari. Publicul din Romania a cunoscut-o pe indragita actrita in serialul Doctorul minune, difuzat de luni pana vineri la Kanal D, in care aceasta joaca rolul Ferda, fiica medicului Adil.

Citeste si: Cine este Seda Bakan, actrita care da viata personajului Ferda din serialul "Doctorul minune"? Iata cele mai frumoase imagini de la nunta sa de basm cu unul dintre cei mai renumiti cantareti turci!

Seda Bakan, sotie si mamica implinita dincolo de platourile de filmare!

Seda Bakan, s-a nascut anul 1985 în orasul Gebze, regiunea Kocaeli.

Mama sa este originara din Salonic, iar tatăl său este din Sarajevo. Parintii sai au crescut-o alaturi de fratele ei oferindu-le o educatie aleasa si indrumandu-i peste ani sa urmeze studii superioare. Aceasta a absolvit cu succes Universitatea Sakarya, Departamentul de Comerț Exterior. Insa pe parcurs Seda a constatat ca isi doreste sa revina la marele ei vis de a deveni actrita si a inceput sa studieze in cadrul Centrului de Instruire cinematografica-TV TÜRVAK, înființat la Kavacık pentru a oferi instruire în domeniul cinematografiei și televiziunii și pentru a acoperi lipsa de personal pregătit din acest sector.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seda Bakan a primit primul rol intr-un serial turcesc in anul 2008, in productia „Un polițist din Ankara”, care i-a deschis calea catre celebritatea mult visata.

Au urmat apoi multe alte roluri importante care au ajutat-o sa devina din ce in ce mai cunoscuta si mai apreciata in randul tinerilor actori din Turcia. In anul 2020 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Doctorul minune", in rolul Ferda, care i-a adus de asemenea un mare pas ascensiunea sa in cariera. 

In viata reala Seda Bakan este o sotie si o mamica fericita si implinita.

Aceasta si-a intalnit marea iubire in anul 2013, pe celebrul cantaret turc, Ali Erel, care i-a devenit sot un an mai tarziu. Iar la doar cativa ani de la casatorie, cei doi au devenit parintii unei fetite superbe, care le-a pecetluit povestea de dragoste.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, surprinsi in ipostaze neasteptate, in timpul unei petreceri!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.