Fereasca Dumnezeu! Cher este de nerecunoscut din cauza operatiilor

Autor: L.S.
Actualizat: 04 sep 2020, 09:15

Cher este de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice pe care le-a suferit. Artista, in varsta de 73 de ani, arata din ce in ce mai putin feminin.

In lumea vedetelor operatiile si interventiile estetice sunt la ordinea zilei, insa nu intotdeauna rezultatele sunt si placute. Un exemplu foarte cunoscut in acest sens este Cher, cantareata care nu a ascuns niciodata ca apeleaza la esteticieni.

In varsta de 73 de ani, Cher isi doreste sa isi ascunda ridurile, imperfectiunile si semnele varstei, insa infatisarea celebrei cantarete s-a schimbat mult.

Imaginea de diva a anilor 60, cand toata planeta o adula pe Cher, a ramas o amintire.

Gurile rele spun ca Cher seamana cu un travestit si ca nu mai are pic de feminitate. Poate ca este cam exagerat sa judecam atat de aspru transformarea, insa este evident ca Cher merge excesiv de des la estetician.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dancila, umilita public! Ce a facut Dragnea cu ea este rusinos. Opozitia face afirmatii extrem de grave

Citeste si: O adolescenta a aflat ca e orfana cand a iesit luni de la proba de BACALAUREAT. Cine sunt huliganii care i-au omorat tatal in bataie

Citeste si: Surpriză! Cât de ieftină este viața în România comparativ cu celelalte țări din UE

Sursa foto: facebook

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.