”Ferească Dumnezeu” Frigul i-a dat bătăi de cap prezentatoarei Denise Rifai. Cum s-a filmat vedeta Kanal D

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 ian 2024, 23:55

Denise Rifai

Sursa: Kanal D

Denise Rifai nu este deloc încântată de temperaturile cu minus de afară. Îndrăgita prezentatoare și-a luat fanii prin surprindere cu ultima sa postare.

Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare TV, a stârnit reacția publicului după ce a postat un videoclip, în timp ce se afla la volan. Aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de temperaturile scăzute din Capitală.

Vedeta Kanal D și-a luat urmăritorii prin surprindere cu ultima sa postare

În postarea sa, Denise Rifai a menționat faptul că în Capitală sunt -4 grade, dar că se resimt ca -17, semn că prezentatoarei emisiunii ”40 de întrebări” nu prea îi place frigul.

Vedeta Kanal D a împărtășit cu urmăritorii săi dorința de a se afla pe o plajă exotică și însorită.

Citește și: Când puteți urmări emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" începând de săptămâna aceasta la Kanal D

În timp ce se afla la volan, Denise Rifai asculta piesa ”Dacă pleci” de la Cătălin Crișan. Prezentatoare Kanal D a făcut o glumă și a dezvăluit că de obicei ascultă trupa Holograf, însă s-a gândit că poate cineva „pleacă” în Maldive și o va lua și pe ea.

”Deci...-4 grade la București, dar se simt ca și cum ar fi -17. Ceva rău. Știți că de obicei ascult „Holograf”, doar astă seară îl ascult pe Cătălin Crișan. Mă gândesc că pleacă cineva în Maldive și să mă i-a și pe mine cu el. Ferească Dumnezeu ce frig e”, a spus Denise Rifai, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce nu are Denise Rifai copii

Deși nu se știe, concret, dacă cei doi sunt rude sau dacă băiețelul este copilul unor prieteni, cert este că Denise și Luca au o legătură deosebită. Cu toate că, deocamdată, nu are proprii ei copii, vedeta își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie. Însă, până acum, aceasta nu a găsit un partener cu care să simtă să treacă la acest nivel.

Citește și: Nu s-a putut abține! Denise Rifai, în lacrimi în propria emisiune! Mărturia lui Jean Paler a impresionat-o până la lacrimi

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie.

Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa”,   dezvăluia Denise Rifai, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui

interviu. 

În ciuda acestor lucruri, femeia privește partea pozitivă, spunând că, decât să aibă o relație problematică, preferă să rămână singură.

„Prefer singură decât în probleme. Probleme cu oameni cu care nu ești compatibil atunci când privești spre viitor”,   a adăugat vedeta.