Ferhat sare in ajutorul lui Hazan! Ce se intampla astazi in "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: B.M.

Hazan ajunge intr-o situatie incomoda, la scoala, cand una dintre eleve, Tulin, savarseste o infractiune.

Tulin, o fetita saraca care, din dorinta de a-si ajuta mama, a ajuns sa faca o greseala care ii va putea afecta viitorul.

Cand Hazan incearca sa rezolve situatia, venind in sprijinul elevei sale, cunoscandu-i foarte bine situatia dificila din familie, ea are parte de o intamplare inedita. Spre surprinderea ei, nu doar ea, ci si Ferhat cu Fikret se vor implica in salvarea micutei Tulin din situatia dificila in care se afla.

In vreme ce Genco se straduieste sa-si insoare baiatul cat mai repede, Tarik zadarniceste planurile tatalui sau.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Genco este furios din cale afara pentru ca fiul sau il infrunta, si ii da un ultimatum. Mai mult, necrutatorul Genco incearca sa o distruga definitiv pe Nilufer. Melek traieste cu groaza in casa lui Genco, si crede ca Hazan le-a abandonat pe ea si mama lor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.