Fericire in casa Andreei Mantea, s-a intors in Romania! Iata ce anume a aparut pe contul ei de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2018, 15:45
video Foto(5)

Dupa saptamanile petrecute in Istanbul, Andreea Mantea a ajuns astazi in tara, impreuna cu fiul ei, David.

Vedeta Kanal D s-a aflat in Turcia, acolo unde se filmeaza show-ul matrimonial "Puterea dragostei". Andreea Mantea a declarat inca de la plecarea in Turcia, alaturi de fiul ei, ca nu le va fi deloc simplu sa se acomodeze noua locatie. Insa, de curand, aceasta a marturisit ca adaptarea a fost dificila dar s-a intamplat treptat si a povestit cat de greu i-a fost micutului David fara bunica lui si cum se intristeaza de dorul ei.

 

 

"David s-a adaptat doar pentru ca mami l-a ajutat! Mami a mintit foarte mult pentru David! Mami zicea: uite ce oameni draguti! Ce oameni frumosi, uite ce frumos e aici! Mami a incercat sa-i induca starea de fericire si cat de frumoasa este Turcia! Doar ca mami visand cum arata acest Istanbul, pentru ca mi-am facut aceasta imagine din filme! Eu m-am indragostit de Istanbul prin filme, nu pentru ca l-am vizitat!", a declarat Andreea Mantea.

 

 

Dat fiind ca ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna, Andreea Mantea a decis revina pentru cateva zile in tara, alaturi de fiul ei, David, pentru a-i revedea pe cei dragi si a se bucura de traditiile romanesti. AL finalul acestui weekend, Andree si David vor reveni in Turcia, unde vedeta isi va relua actitvitatea in cadrul emisiunii "Puterea dragostei".

 

Andreea si David au fost asteptati cu nerabdare de cei dragi dar si de cele doua pisici, care au ramas in Romania. Vedeta a tinut sa impartaseasa bucuria revenirii in tara si cu fanii sai si a postat pe contul ei de socializare o imagine sugestiva in care si-a surprins pisicutele intr-un geamantan, semn ca si ele i-au dus dorul.

"Sa nu mai pleci fara noi!", a scris Andreea Mantea.

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.