Fericire in Monaco! Printul Albert a devenit tata de gemeni

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

Printul Albert de Monaco este in al noualea cer. Sotia sa, printesa Charlene a nascut gemeni. O fetita si un baietel. E bucurie mare, in principat, dupa nasterea printului mostenitor.

Printul Albert al II-lea de Monaco nu-si mai incape in piele de bucurie. De miercuri seara a devenit tatic de gemeni si este tare mandru de ei. Printesa Charlene  sotia printului a nascut  prima data o fetita si,  doua minute mai tarziu, un baietel.

Bebelusii au venit pe lume la maternitatea spitalului Princesse Grace. Nasterea gemenilor a fost anuntata cu 42 de salve de tun cate 21 pentru fiecare copil.



Dupa cele 42 de salve de tun trase dintr-o veche fortareata cu vedere la mare, vapoarele au dat drumul la sirene iar clopotele bisericilor au  batut timp de 15 minute. De bucurie, locuitorii statului monegasc au iesit pe strazi cu steaguri  si chiar au aplaudat momentul. Pe strazile orasului au aparut imediat afise despre nasterea gemenilor iar printul Albert de Monaco, proaspatul tatic a facut anuntul oficial intr-un clip video: "Dragii mei conationali si rezidenti ai Principatului.
Am placerea de a va anunta ca Printesa Charlene a nascut, miercuri, 10 decembrie 2014, un baiat care se va numi Jacques Honore Rainier si va purta titlul de Printul Mostenitor si o fetita, Gabriella Theresa Marie, care va purta titlul de Printesa si va fi a doua in linia succesiunii la tron", a declarat proaspătul tatic.

Potrivit traditiei, o proclamatie semnata de suveranul Albert al II-lea de Monaco a fost  afisata la intrarea in palat.
Pana in ziua in care  cuplul princiar isi va prezenta copiii de la balconul palatului, locuitorii statului Monaco sunt invitati sa arboreze drapelul  Principatului.

Printul Albert de Monaco, in varsta de 56 de ani, s-a casatorit, in iulie 2011, cu o fosta campioana la natatie sud-africana, Charlene Wittstock, in varsta de 36 de ani. El mai  are deja doi copii, o fata si un baiat, nascuti in afara casatoriei, pe care i-a recunoscut oficial dupa urcarea pe tron.

##VIDEO128809##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.