FERIHA este o rebela! Actrita Hazal Kaya are un tatuaj ascuns

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Daca va imaginati ca actrita in varsta de 23 de ani este precum personajul Feriha, va inselati.

Actrita care ii da viata personajului principal Feriha este o rebela si ii place viata foarte mult. Si ca dovada ca nu este o traditionalista, actrita a ales sa isi faca un tatuaj, ce-i drept cumintel, in forma de printesa pe un picior.

Hazal Kaya este una din revelatiile cinematografiei turcesti. Tanara s-a nascut in TURCIA la GAZIANTEP pe 1 octombrie 1990. Este singura la parinti si este mai apropiata de mama sa.

A absolvit LICEUL ITALIAN din ISTANBUL in 2010. Cu tatal sau a avut unele neintelegeri intrucat acesta isi dorea pentru fiica sa o cariera de medic si vroia ca ea sa dea la FACULTATEA DE MEDICINA. Parintii actritei s-au despartit pe cand HAZAL avea sapte ani. Chiar daca ar fi putut sa le urmeze exemplul si sa devina avocat, micuta a fost atrasa de universul artelor frumoase.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pe

Hazal Kaya o puteti urmari in serialul Feriha sambata de la ora 20:00 pe Kanal D!