Feriha, obligata sa se desparta de Emir

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

La nunta lui Koray (Yusuf Akgun) cu Gulsum (Pelin Ermis), Hande (Ceyda Ates), fosta iubita a mirelui, ii reproseaza Ferihei (Hazal Kaya) ca din vina ei se intampla totul.

 

Feriha, obligata sa se desparta de Emir
La nunta lui Koray (Yusuf Akgun) cu Gulsum (Pelin Ermis), Hande (Ceyda Ates), fosta iubita a mirelui, ii reproseaza Ferihei (Hazal Kaya) ca din vina ei se intampla totul. Dupa spusele lui Hande, tatal Ferihei banuieste ca si fata lui ar avea o relatie cu Emir (Cagatay Ulusoy) si ii interzice acestuia sa mai stea in preajma fiicei sale.
Celor doi indragostiti le este din ce in ce mai greu sa-si ascunda sentimentele dar continua sa se intalneasca in secret.
Emir si Feriha planuiesc sa isi anunte familiile, oficial, ca formeaza un cuplu, insa, Mehmet, fratele geaman al Ferihei, ii surprinde impreuna si atunci se afla totul.
Hande, fosta iubita a lui Koray, nu suporta gandul ca acesta s-a casatorit cu Gulsum si ii promite acesteia ca se va razbuna.
Ce pedeapsa primeste Feriha cand familia sa afla ca este iubita lui Emir aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Feriha”, la Kanal D.

Dupa spusele lui Hande, tatal Ferihei banuieste ca si fata lui ar avea o relatie cu Emir (Cagatay Ulusoy) si ii interzice acestuia sa mai stea in preajma fiicei sale. Celor doi indragostiti le este din ce in ce mai greu sa-si ascunda sentimentele dar continua sa se intalneasca in secret. 



Emir si Feriha planuiesc sa isi anunte familiile, oficial, ca formeaza un cuplu, insa, Mehmet, fratele geaman al Ferihei, ii surprinde impreuna si atunci se afla totul. Hande, fosta iubita a lui Koray, nu suporta gandul ca acesta s-a casatorit cu Gulsum si ii promite acesteia ca se va razbuna.

Ce pedeapsa primeste Feriha cand familia sa afla ca este iubita lui Emir aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “ Feriha ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.