Feriha si Emir lupta pentru casnicia lor

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Nici bine nu au inceput sa isi traiasca, cu adevarat, viata de familie, ca problemele Ferihei (Hazal Kaya) si ale lui Emir (Cagatay Ulusoy) continua sa apara.

 

Feriha si Emir lupta pentru casnicia lor
Nici bine nu au inceput sa isi traiasca, cu adevarat, viata de familie, ca problemele Ferihei (Hazal Kaya) si ale lui Emir (Cagatay Ulusoy) continua sa apara. Tinerii se intalnesc cu Ruya, tanara care sustine ca poarta in pantece copilul lui Emir. Acesta ii promite sotiei sale ca va face testul ADN, pentru a clarifica problema paternitatii. Familiile celor doi insuratei sunt din ce in ce mai ostile cu acestia.
Cansu (Sedef Sahin), care a fost internata la o clinica de psihiatrie, se intalneste cu Halil, fostul sot al Ferihei, aflat si el, ca pacient, in aceeasi institutie. Cansu i-a marturisit acestuia ca a incercat sa o omoare pe Feriha iar acesta vrea sa se razbune pe tanara. Gulsum (Pelin Ermis) nu reuseste sa rezolve problemele pe care in casnicie cu sotul sau, Koray.
Ce promisiune ii face Feriha sotului sau, indiferent de rezultatul testului ADN, si cine se afla in spatele povestii Ruyei, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “Feriha”,
la Kanal D.

Tinerii se intalnesc cu Ruya, tanara care sustine ca poarta in pantece copilul lui Emir. Acesta ii promite sotiei sale ca va face testul ADN, pentru a clarifica problema paternitatii. Familiile celor doi insuratei sunt din ce in ce mai ostile cu acestia.Cansu (Sedef Sahin), care a fost internata la o clinica de psihiatrie, se intalneste cu Halil, fostul sot al Ferihei, aflat si el, ca pacient, in aceeasi institutie.



Cansu i-a marturisit acestuia ca a incercat sa o omoare pe Feriha iar acesta vrea sa se razbune pe tanara. Gulsum (Pelin Ermis) nu reuseste sa rezolve problemele pe care in casnicie cu sotul sau, Koray. 

Ce promisiune ii face Feriha sotului sau, indiferent de rezultatul testului ADN, si cine se afla in spatele povestii Ruyei, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “Feriha”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.