Fernando a amenintat-o pe Daiana ca o calca in picioare! Ce l-a deranjat pe tanar la fosta iubita

Autor: A.I.
Actualizat: 27 feb 2020, 19:00

Fernando a amenintat-o pe fosta lui iubita, Daiana, ca o calca in picioare!

Amenintarea a venit dupa ce Daiana a aruncat cu papucul in el! "Dar ea (n.r.: Daiana) nu era asa. Pai ce fac, stau cu un smardoi? Nu sunt eu destul de nebun?", a spus Fernando. 

Fernando si Daiana au fost extrem de tensionati in ultima vreme. Ea l-a acuzat de diverse lucruri pe care el le-ar fi facut cu Berna. Daiana a spus ca Fernando s-a dus sa danseze cu blonda.

"Fii atenta, ai facut un gest acum, ai mai facut unul afara, la al treilea... (n.r.: face semnul ca o calca in picioare)", a amenintat-o Fernando pe fosta lui iubita, Daiana.

Daiana: Ai mai facut vreodata asta cu cineva?

Fernando: Nu-i nimic, incep cu tine

Citeste si: Gabriel, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de parintii sai! Iata cat de mult le seamana si ce relatie frumoasa au!

Berna, jignita de Daiana! A anuntat ca vrea sa paraseasca "Puterea dragostei"!

Berna a fost jignita de Daiana. Cu lacrimi in ochi, blonda a anuntat ca vrea sa paraseasca" Puterea dragostei" si a facut apel catre concurenti sa o voteze.

Berna: Votati-ma, va rog din suflet, sa plec acasa, ca nu mai suport (n.r.:

catre Daiana): Termina o data, ca nu te-am jignit

Catalin: Berna, nu le mai lua personal. De ce le iei asa personal?

Berna: Deja e penibila discutia

Catalin: Daiana, nu e ok nici tu sa o jignesti

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daiana: Nici ce am facut eu nu e ok, nici ce a facut ea

Catalin: Unde am venit, ma, am crezut ca vin la o emisiune de oameni mari, Berna e un copil de 20 de ani

Citeste si: Pentru cine vine Raluca Munte in casa ''Puterea dragostei''! A facut anuntul: ''Am venit in Istanbul pentru...''

Daiana si Berna, la cutite! 

Daiana s-a suparat  foarte tare pe Berna. Bruneta sustine ca blonda s-ar baga intre ea si Fernando, in conditiile in care cei doi ar vrea sa fie din nou impreuna.

"I-am zis: Berna, daca vrei sa fii prietena cu mine, te rog eu... Fernando inca mai are sentimente pentru mine, eu mi-am dat seama ca inca mai am sentimente pentru el. Am vorbit cu el si i-am zis daca reusim zilele astea sa ne demonstram ce n-am reusit afara sau, nu stiu, ne revin sentimentele sa facem ceva.

Ea acum nu stiu ce face, baga intrigi, hai Fernando, zi nu stiu ce si chestii din astea", a spus Daiana.

Citeste si: Andrei Poptelecan, prima reactie dupa ce Catalin a agresat-o pe Ella: ''Teatru de cea mai proasta calitate''

Ella, soc pentru Fernando la intoarcerea ei la "Puterea dragostei"!

Ella a revenit  la" Puterea dragostei" si l-a intrebat pe Fernando daca are iubita acasa si daca se pregateste de nunta.

Era vorba despre o anume Alexandra. Fernando sustine ca a fost iubita lui in trecut si ca nu mai au nicio treaba. Ella i-a spus ca a primit niste poze.

"De cand sunt pozele, de cand aveam 12 ani?", a replicat Fernando.

El a fost foarte iritat de intrebarile Ellei. "Si-a facut cel mai mare rau", a spus el.

Catalin, care este si el in conflict cu Ella, i-a luat apararea lui Fernando. "Imi place pustiul asta", a spus el atunci cand Fernando a avut o replica pentru Ella legata de Jador.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.