Fernando, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce dezvaluiri a facut tanarul despre adevaratele prietenii din casa!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 mar 2020, 13:47
video Foto(6)

Fernando este cel mai recent concurent eliminat din casa "Puterea dragostei".

La inceputul saptamanii trecute, fetele de la "Puterea dragostei" au avut parte de o surpriza, un nou concurent le-a calcat pragul casei si a facut furori cu alura lui de baiat rau.

Fetele au fost placut surprinse, insa de departe, cea care a fost extrem de socata de noua aparitie, a fost Daiana, deoarece se pare ca Fernando este nimeni altul decat fostul ei iubit.

Fernando are 20 de ani, este zodia varsator si a declarat ca a venit sa isi gaseasca jumatatea. Acesta a marturisit ca venise cu gandul de a o cunoaste pe Ligi, insa dupa ce a aflat ca are deja un iubit in casa, Fernando a decis sa le cunoasca mai intai pe toate si apoi va decide pe cine va incerca sa cucereasca.

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!

Fernando a declarat inca de la inceput fetelor ca este un tip nonconformist si rebel. Acesta nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca a avut o relatie cu Daiana, cu ceva vreme in urma.
Tanarul le-a aratat sustinatorilor sai din mediul online ce masini de fite detine acasa, in Romania. Cu ajutorul carora, cu siguranta, a cucerit-o cu ceva vreme in urma si pe Daiana, fosta lui iubita.

Citeste si: Hamude s-a impacat cu fratele Biancai Comanici! Cristi a facut vlog cu el si a explicat tot! Ce relatie avea cu fostul iubit al Biancai

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Oprica de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata concurenta dupa ce si-a vopsit parul si a recurs la o noua coafura!

Incursiunea lui Fernando in casa "Puterea dragostei" nu a durat insa prea mult, deoarece tanarul a fost eliminat in cea mai recenta Gala, cand a fost nominalizat spre eliminare de catre concurente.


La scurt timp de la plecarea din emisiune, Fernando a tinut sa sublinieze cine sunt cei care i-au fost cu adevarat prieteni in perioada sederii sale in casa. Acesta i-a mentionat pe Philip, Turcu si Catalin, ca fiind cei pe care i-a perceput drept cei mai sinceri prieneni in casa.
"Prietenii mei reali!", a scris Fernando pe contul lui de socializare.

Citeste si: Adrian de la "Puterea dragostei", razboi cu Nelson Mondialu: "Daca vrei sa-mi faci ceva..."

Citeste si: Ella si Jador, din nou impreuna! S-a detonat bomba: "S-au vazut in Romania si..."

Imaginea care i-a derutat pe sustinatorii lui Fernando, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Are sau nu un copil?

Fernando a publicat pe contul lui de socializare cateva imagini in care apare tinand in brate un bebelus. Sustinatorii sai au fost la inceput intrigati de aceste aparitii stranii, crezand ca e posibil ca tanarul sa fie deja tatic, insa intr-un dintre postari Fernando a specificat ca micuta este fina sa, pe care o adora.