Fernando s-a dus in Turcia sa o ia pe Daiana. Reactia Daianei: "Treaba cu poarta..."

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 17 iul 2020, 17:12

Interventia lui Fernando la Puterea dragostei a facut valuri mari. Discutiile dintre concurenti

Imediat dupa interventia in direct, prin telefon a lui Fernando, concurentii au vrut sa stie care este punctul de vedere al Daianei, care nu a intervenit deloc in timpul apelului.

Fernando s-a dus in Turcia sa o ia pe Daiana. Reactia Daianei

Fernando, care nu a vorbit deloc frumos, nici cu Gabriel si nici pentru onoarea Daianei, a incheiat spunand ca vine sa o ia pe Daiana si ca se afla in Istanbul.

Gabriel nu a inteles mare lucru din pedeapsa data de Ella, sa il aduca pe Fernando in direct in casa dragostei prin telefon si considera ca a fost mai degraba o pedeapsa pentru Daiana, nu pentru el.

"Pe mine nu m-a pus deloc intr-o lumina proasta! Ce pedeapsa e asta? A fost mai mult pentru ea pedeapsa, decat pentru mine! Mie chiar imi place discutia care a fost!", a spus Gabriel.

Citeste si: Soc! Fernando l-a facut praf pe Gabriel, in direct: "Ti-ai batut joc de fata asta!"

Citeste si: Daiana a recunoscut că a vorbit cu Fernando: "Da, m-a sunat și..." Ce se întâmplă între cei doi?

"Daca mi se spunea asa ceva, nu mai vorbeam cu el in viata mea! Ea trebuia sa-i inchida gura imediat! Nu-ti face cinste.

Ai tacut si ai ras!", au spus mai multi concurenti catre Daiana.

" El (Fernando) a vrut sa il puna pe Gabi intr-o lumina proasta, dar, de fapt a pus-o pe ea in lumina proasta!", a completat Pirui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mie mi se pare ca Gabi a fost smart! Gabi a fost mai destept ca a stat degajat! El nu avea pentru ce sa lupte si nu l-a deranjat!", a spus Ligi.

"Eu vorbesc cu el de alaltaieri seara! M-a sunat! Si nu vorbesc cu el pe gagicareala! I-am lasat sa vorbeasca ei doi! Ce voiai sa fac? Ei doi vorbeau! Treaba cu poarta, aiureli! Ce sa vorbesc eu cu Fernando despre chestia asta? Daca nu-l duce capul eu ce vrei sa zic? M-a facut sa ma simt prost, logic!", a

explicat Daiana.

Iata materialul video cu reactia Daianei, dar si a celorlalti concurenti

Citeste si: Daiana și Ramona, concurente în sezonul 3 la "Puterea Dragostei"? S-au dat de gol

Citeste si: De ce nu vrea Ramona o relație cu Gabriel? Adevăratul motiv pentru care îl respinge

Citeste si: Daiana detoneaza bomba la "Puterea dragostei": Livian are alta iubita in afara de Bianca si e fericit cu aceasta!