Festivalul Florilor incepe vineri la Timisoara

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 aug 2021, 20:40

Timfloralis imbraca si in 2019 zona centrala a orasului Timisoara in captivante forme artistice de structura florala, antrenand un public cel putin la nivelul editiei din 2018, cand au fost nu mai putin de 100.000 de vizitatori.

In perioada 19- 21 aprilie 2019, Timisoara va deveni locul de intalnire si de expunere a creatiilor artistilor floristi locali si internationali.

Scoala de Flori este invitata sa fie alaturi într-un proiect la Timfloralis, unde prin traditie, si de aceasta data, Flori Holland a reusit sa uneasca profesionisti din toate colturile lumii, pentru a oferi impreuna un adevarat spectacol.

Timp de trei zile, vor lucra impreuna designeri, arhitecti, peisagisti, floristi internationali, ecologisti, studenti, elevi, scoli, universitati, artisti, firme si comercianti al caror scop va fi de a evidentia frumusetea naturii, respectiv a florilor in contextul urban cu tematica “Floral happiness”.

Proiectul mai cuprinde, in afara de expozitiile florale si de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât si pentru floristi profesionisti, spectacole inedite de muzica si dans, evenimente cu si pentru copii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai multe detalii puteti gasi pe paginile Timfloralis Timisoara  si Scoala de Flori (invitat la eveniment).

Iata mai jos cateva imagini de la pregatirile pentru eveniment: