Fetele de la "Puterea dragostei", plimbare cu peripetii prin Istanbul! Iata cum au fost surprinse concurentele si cine a dat startul distractiei!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Concurentele de la "Puterea dragostei" au revenit la sentimente mai bune una fata de cealalta si obisnuiesc sa iasa impreuna sa se distreze, in afara casei.

Fetele de la "Puterea dragostei" nu au permisiunea de a iesi la plimbare prin Istanbul insotite de baietii din casa, indiferent daca au sau nu o relatie, conform regulamentului impus de emisiune. Acestea pot iesi sa se relaxeze la shopping sau sa se distreze, sa se relaxeze.

De curand, Raluca a publicat cateva filmulete scurte, pe contul ei de socializare, in care apare alaturi de alte colege din casa "Puterea dragostei", in timp ce se aflau intr-o masina.

Extrem de fericite si relaxate, acestea pareau ca ar fi intrat in atmosfera de club, deoarece fredonau versurile melodiei care se aude pe fundal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea care pare sa fi dat tonul distractie este nimeni alta decat Raluca, aceasta pare foarte fericita ca se afla alaturi de fete si merg impreuna sa se distreze, sa cante si sa danseze, sarbatorind oarecum in avans ziua femeii, care se apropie cu pasi repezi.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.