Fetele de la "Puterea dragostei", plimbare prin Istanbul! Iata cine sunt protagonistele si prin ce peripetii au trecut impreuna!

Autor: Daniela Iliuta

Raluca, initiatoarea plimbarii prin Istanbul, le-a adunat pe fete pentru a merge la shopping.

Desi nu au voie sa iasa foarte des sa se plimbe prin Istanbul, concurentii de la "Puterea dragostei" incearca pe cat posibil sa imbine utilul cu placutul, ori de cate ori au ocazia. In putinele dati in care au putut iesi sa se plimbe, acestea au profitat pentru a se relaxa si pentru a descoperi noi locuri interesante in Istanbul.

Citeste si: None, de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de nepoata lui! Iata cat de mult ii seamana!

De aceasta data fetele nu au mai incalcat regulamentul, fugind in club, fara permisiunea stafului, ci au iesit la cumparaturi prin Istanbul. Raluca, insotita de Mary, Lavinia, Simina, au plecat in cautarea unui tort.


Ca initiatoare a plimbarii, Raluca a precizat inca de la inceput ca au plecat la cumparaturi, pentru a nu lasa loc interpretarilor venite din partea fanilor. Aceasta le-a filmat pe fete mai intai pe cand se aflau la metrou, apoi pe strazile din Istanbul, unde au glumit si s-au distrat impreuna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Cu fetele in expeditie! Mergem in cautarea unui tort! Sa stiti ca daca umblu cu Mary pe strada nu mi-e frica deloc! Ea e forta!", a spus Raluca.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", dans lasciv! Iata ce tinuta sexy a ales si unde a fost surprinsa concurenta!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.