Fetele de la Rallsa aprind imaginatia barbatilor? Trebuie sa vezi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Reteta: se iau trei blonde frumoase, se curata de hainele cu care au venit, se condimenteaza cu sutiene, chilotei si tinute sexi de noapte, se adauga o camera de filmat si se apasa butonul de inregistrat. Ce rezulta? Un desert care va fi cu siguranta pe gustul tuturor barbatilor din Romania!

Daca iei trei blonde aratoase si le postezi intr-un magazin care comercializeaza lenjerie intima, poti fi mai mult decat sigur ca o sa devasteze locul cu pricina. Fetele din trupa Ralsa se simt ca pestele in apa printre rafturile doldora cu sutiene, chilotei si tinute de noapte. Dat fiind faptul ca ele trebuie sa-si puna in valoare aceasta calitate.

Apropos de asta, oare ce fel de Luceferi se bucura de formele naturale ale fetelor? Sa fie vorba de fotbalisti sau de prosperi oameni de afaceri?!

Pana cand isi vor gasi alesii, se vor aseza la casele lor si
se vor pune pe facut copii, cariera e pe primul loc. Domnisoarele isi doresc sa NU fie catalogate drept “pitipoance” si sunt sigure ca au prin ce se diferentia.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.