Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a venit în emisiune! „Vreau să văd dacă ne potrivim”

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 dec 2022, 19:00

Bogdan, noul concurent din Casa iubirii apariție spectaculoasă, cu un număr de dans lasciv în spatele unui paravan semitransparent.

După eliminarea lui Alin din Casa iubirii, în cadrul celei mai recente Gale, au izbucnit tensiuni aprige între concurenții rămăși, deoarece mulți dintre ei l-au învinovățit pe Ionuț de alegerea lui de a o salva pe Andreea, sacrificându-l pe Alin. În ediția de luni, Sorin a fost cel care l-a pus la zid pe Ionuț și i-a adus acuzații grave și chiar jigniri pentru felul în care s-a comportat în Gala.

Însă nici Ionuț nu s-a lăsat mai prejos și a încercat din răsputeri să se apere și chiar să îi răspundă cu aceeași moneda colegului sau și astfel ceartă lor a degenerat.

Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos

Ediția de marți, le-a adus concurenților rămăși în Casa iubirii, o surpriză de proporții.

Un nou băiat și-a făcut apariția într-un mod de-a dreptul spectaculos. Tânărul nu și-a arătat chipul de la început ci a preferat să apară în spatele unui paravan semitransparent, dansând lasciv și stârnind astfel curiozitatea fetelor.

Bogdan, noul concurent a chemat-o în camera roșie pentru o prima întâlnire, pe nimeni altă decât Bianca. Deși suferă încă foarte mult din cauza eliminării lui Alin, concurență a acceptat să meargă în camera roșie pentru a-l cunoaște prima pe noul băiat, care a intrat chiar în locul lui Alin în Casa iubirii.

Copleșit de emoții, Bogdan a recunoscut că fetele care i-au atras atenția încă de la începutul emisiunii au fost Kinga și Bianca, iar acum, a venit special pentru a o cunoaște pe Bianca, mai ales că partenerul ei nu mai este în Casa iubirii. Însă concurenta a păstrat pe cât posibil distanță și i-a spus tranșant lui Bogdan că ea nu are de gând să mai cunoască pe nimeni și că își dorește să plece cât mai curând din emisiune.

Bogdan: Bianca e fata care mi-a atras atenția cel mai mult! Vreau să văd dacă ne potrivim! Am emoții foarte mari, pentru că e prima oară când sunt la TV! Și o să văd acum ce fac cu Bianca!

Bianca: Bine ai venit în Casă iubirii! Ce faci? Emoții?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bogdan: Emoții! Eu sunt băiatul din spatele paravanului!

Bianca: Mi-am dat seama că ești tu, după par și după degetul mic! Era o glumă!

Bogdan: Am auzit că ești puțin supărată! Mi-a șoptit o vrăbiuță!

Bianca: Și ai decis să mă chemi pe mine din milă?

Bogdan: Nu din milă! Vreau să-mi găsesc pe cineva! Și prima oară mi-a atras atenția, am spus și la casting, mi-a plăcut de ține și de Kinga! Atunci nu erai

într-o relație!

Citește și: Conflict aprig în Casa iubirii, după eliminarea lui Alin! Sorin îl pune la zid pe Ionuț! „Ești fals! Ești un parșiv!” Iată ce schimb de replici acide a avut loc între cei doi concurenți!

Citește și: Surpriză de proporții pentru fetele din ”Casa Iubirii” de Moș Nicolae. Un nou concurent intră în casă. Cine este concurenta care a fost chemată în camera roșie de către noul băiat. Aflați marți, 6 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.