Fetele din club s-au mutat pe litoral. Gasesti costume de baie provocatoare si miscari apetisante la tot pasul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Priviti-o pe aceasta domnisoara! Pare sa fi uitat ca este ziua, pe plaja, si se comporta ca in club.

Si sa nu va imaginati ca doar tineri se bucura de muzica house! Pana si cei mai in varsta par incantati! Insa nu e vorba doar de dans si de muzica atunci cand iesi la plaja. Tinuta si machiajul pentru unele domnisoare sunt obligatorii. Asa ca uneori uita ca vin la plaja si isi accesorizeaza tinuta ca la nunta: Cercei lungi cu pene, costum de baie plin de paiete stralucitoare, un ruj rosu si sa nu uitam de piercing care sa puna in evidenta anumite parti ale corpului.


Daca punem la socoteala ca unii chiar isi serbeaza ziua de nastere pe plaja, am putea sa-i gasim o scuza domnisoarei. Daca femeile scot la inaintare sanii, posteriorul, barbatii isi afiseaza tatuajele. Oferta pentru distractie este fara limite, zilele acestea, in cea mai aglomerata statiune de fite, Mamaia. Asa ca daca va tenteaza, week-endul viitor, stiti ce va asteapta!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.