Fetele intunecate ale zodiilor: cine ar putea fi SEF in IAD si cine si-ar vinde si mama pentru un pumn de bani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 aug 2018, 11:29

Cu toţii zâmbim aprobator când, în horoscop, suntem lăudaţi pentru generozitatea, sensibilitatea sau bunătatea noastră, însă nu multe „portrete” zodiacale descriu, cu o sinceritate critică aproape dureroasă, feţele ascunse ale nativilor.

Cu toţii zâmbim aprobator când, în horoscop, suntem lăudaţi pentru generozitatea, sensibilitatea sau bunătatea noastră, însă nu multe „portrete” zodiacale descriu, cu o sinceritate critică aproape dureroasă, feţele ascunse ale nativilor, aşa cum o face o astroloagă în cartea „Feţele întunecate ale zodiacului”.
 
Berbecul este în stare să îşi vândă organele pentru trofee
 
Lacomul, agresivul şi certăreţul Berbec este atât de energic, încăpăţânat şi morocănos încât ai putea să juri că este, permanent, un adolescent virgin, măcinat de problemele nemiloase ale pubertăţii.   

Te înfurii din senin uneori, aşa că dispoziţia ta este un teren minat, alteori eşti la fel de pasiv precum o cărămidă. Poţi chiar şi să fii lovit cu una şi să nu reacţionezi. Pentru că eşti extrem de competitiv, trebuie să fii primul în orice, chiar şi la un concurs de scuipat la distanţă, şi eşti în stare să faci absolut orice pentru victorie.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: