"Fetele lui domn profesor", serialul care va pune Romania pe jar! "O sa radeti MULT"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Invitat in platoul TEO Show, Catalin Catoiu a vorbit despre serialul de comedie "Fetele lui dom’ Profesor".

"Facem un sitcom cu o nuanta romance. O sa radeti mult. Stiti cat radem noi pe platou? Continuu, dar voi la TV o sa radeti de doua ori mai mult. Iti promit ca intr-unul dintre episoade o sa fii invitata speciala", a spus el. "Vreau sa fiu in locul Adinei", a replicat Teo.

Adina Galupa, prezenta si ea in platou, a tinut sa o avertizeze: "Stii ce rol am eu? Eu fac masaj erotic si sunt cu biciusca! Este o meserie in care expresia "Clientul nostru, stapanul nostru" este la fix", a spus ea, amuzata.



Miercuri, 12 martie, de la ora 21.15, la Kanal D, va debuta cel mai tare serial de televiziune romanesc, "Fetele lui dom’ Profesor", o comedie savuroasa cu cei mai simpatici actori.

Povestea serialului este una actuala: fortat de imprejurari, Tinel (interpretat de Catalin Catoiu) – profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic. Bella, Mela si Stela sunt trei fete sexoase care se ocupa de acest salon, fiind interpretate de Adina Galupa, Donita Oancea si frumoasa actrita Francesca Leonte.

##VIDEO104146##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.