Fetiţă de 11 ani, spulberată de o maşină de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Caz asemănător cu cel în care a murit Raisa

Author: Alina Petre
Actualizat: 12 iun 2023, 03:55

Accident Raisa

O fetiţă de 11 ani a fost spulberată de o maşină de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Cazul este asemănător cu cel în care a murit Raisei.

O fetiţă de 11 ani a fost spulberată de o maşină de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Cazul este asemănător cu cel în care a murit Raisei.

Citeste si: Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni contestă imaginile de pe camerele de supraveghere

Fetiţă de 11 ani, spulberată de o maşină de poliţie, pe trecerea de pietoni

O fetiţă de 11 ani a fost spulberată de o maşină de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Cazul este asemănător cu cel în care a murit Raisei.

Accidentul s-a produs cu scurt timp în urmă, în Vaslui.

Din primele informații, se pare că polițistul a lovit o fetiță, pe trecerea de pietoni, pentru că era atent la telefonul mobil, nu la drum.

Agentul este de la Poliția Rutieră Vaslui. În urma impactului victima a suferit răni ușoare. 

Potrivit martorilor, polițistul aflat la volan ar fi fost atent la telefonul mobil din mână, iar fetița, în vârstă de 11 ani, ar fi încercat să traverseze, în fugă, pe trecerea.

Din fericire, copila nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol, scrie  Vremea Nouă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Polițistul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal mai ales că polițistul aflat la volanul autospecialei de poliție nu era în misiune.

„Am fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o minoră, de 11 ani, ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată în proximitatea intersecţiei străzilor Ştefan cel Mare cu Decebal din municipiul Vaslui. În urma evenimentului rutier, în care a fost implicată o autospecială a IPJ Vaslui, a rezultat vătămarea uşoară a minorei, din municipiul Vaslui, care a fost transportată la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autospecialei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui, relatează Agerpres.

Caz asemănător cu cel în care a murit Raisei

În ianuarie, un caz tras la indigou s-a produs în București. Din nefericire, o fetiță tot de 11 ani, Raisa, a murit după ce a fost lovită în plin de o mașină a poliției, care circula cu viteză, fără semnalele sonore.

Polițistul aflat la volan era tot cu ochii în telefon.

Accidentul a avut loc pe data de 13 ianuarie 2022. Atunci, două fetițe de 11 și 13 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a murit pe loc, în timp ce a doua a stat mai multe săptămâni în spital.

Două eleve din Capitală, în vârstă de 11 și 13 ani au fost lovite puternic de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada și se îndreptau spre casă, în zona Laminorului, din Capitală. În urma impactului fetița de 11 ani a murit pe loc.

Citeste si: Fiul primarului, din cauza căruia se crede că Maria s-a aruncat de la etaj și a murit, face primele declarații. Ce spune băiatul

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.