Fetiță de 9 ani din Galați, ucisă în bătaie! Principalul suspect este chiar mama ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 ian 2024, 14:25

O copilă din Galați a fost găsită moartă în propria casă

Sursa: Unsplash; Pexels

O fetiță în vârstă de doar 9 ani ar fi fost ucisă în bătaie chiar de către propria mamă. Copila a fost găsită fără viață în apartamentul familiei.

Acest eveniment cumplit s-a întâmplat la Galați, iar mama fetiței decedate este principalul suspect, întrucât minora care a fost găsită moartă în apartament prezenta numeroase semne de violență pe corp.

Mama și-ar fi ucis în bătaie fetița

Alerta prin apel la 112 a fost dată chiar în această dimineață, iar medicii de pe SMURD s-au prezentat imediat în apartamentul unde locuiau minora și ceilalți membrii ai familiei. 

Deși echipajul de salvare a depus eforturi susținute pentru a salva viața copilei, acesteia i s-a declarat decesul după o oră de resuscitare.

Medicii au descoperit semne de violență extremă pe trupul neînsuflețit al fetiței, iar presupusa atacatoare este însăși mama ei, motiv pentru care a fost luată la secție de către polițiști.

Citește și: Descoperire macabră în Anglia! O fetiţă de 10 ani a fost găsită fără viață în casă. Care este cauza decesului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„La data de 31.01.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie,(...), reţinându-se că în ziua de 31.01.2024 a survenit decesul unei minore în vârstă de 9 ani, pe raza municipiului Galaţi, existând suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă, posibil cauzată de acţiunile mamei sale”,  declară procurorii pentru News.ro.

Celelalte două surori ale fetiței sunt în siguranță

În acest caz, autoritățile au inițiat cercetările necesare pentru a stabili în ce circumstanțe a murit copila și pentru a afla cine este principalul vinovat pentru decesul ei.

Conform unor surse din anchetă, acesta nu ar fi singurul episod în care fetița a fost bătută cu bestialitate de către mama ei.

La scurt timp după ce s-a constatat decesul minorei, o echipă din cadrul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Galați s-a prezentat la apartamentul unde a fost găsit cadavrul ei.

Citește și: Crimă teribilă în Galați! „Până la urmă l-a omorât”. Un bărbat și-a ucis în bătaie fratele invalid

Cei de la Protecția Copilului au efectuat o anchetă socială în urma căreia au fost preluate surorile mai mici ale fetiței decedate. Cele două fetițe, în vârstă de 5 și 6 ani, vor fi evaluate de către medici pentru ca autoritățile să afle dacă, și ele, au fost agresate.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.