Fetița de șapte ani, ucisă de un curier care livra un pachet chiar la casa ei, a fost înmormântată într-un sicriu roz. Mama ei vrea să-i facă dreptate

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2024, 11:35

Fetița de șapte ani, ucisă de un curier care livra un pachet chiar la casa ei, a fost înmormântată într-un sicriu roz

Sursa: Twitter Rose

O fetiță în vârstă de doar șapte ani a fost ucisă de un curier care aducea un colet chiar la locuința sa. Copila a fost înmormântată într-un sicriu roz, condusă cu durere pe ultimul drum.

Mama fetiței de șapte ani ucisă de curier își dorește dreptate pentru fiica ei, mult prea devreme plecată. Corpul neînsuflețit al Athenei Strand a fost găsit de autorități la două zile după ce micuța a fost dată dispărută. Curierul a recunoscut că el a comis crima. 

Fetița ucisă de curier a fost înmormântată într-un sicriu roz

Mama micuţei Athena Strand a declarat că fiica ei în vârstă de doar șapte ani, ucisă de un curier, a fost înmormântată într-un sicriu roz, strălucitor.

Maitlyn Gandy, în vârstă de 26 de ani, a spus că fiica ei a avut o slujbă privată și urmează să fie incinerată:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Va veni acasă într-o urnă pentru că nu sunt nici pe departe pregătită să-mi las copilul să plece”, a declarat mama fetiței.

Cazul crimei comise de curier va fi predat procurorului districtual săptămâna viitoare, potrivit autorităților. Între timp, avocații familiei fetițe decedate vor să demareze propria lor anchetă prin care să afle dacă șoferul ar fi putut face ceva pentru a evita această tragedie.

Cât despre pedeapsa pentru curier, familia Athenei speră inclusiv la pedeapsa cu moartea, relatează Daily Mail.

„Îmi voi petrece restul vieții luptând pentru ea, astfel încât nicio altă familie să nu suporte o astfel de durere, o durere de nesuportat.

Un monstru a încercat să îi ia vocea Athenei – dar noi suntem vocea ei”, a declarat mama fetei, care nu se va opri până nu-i va face dreptate.

Curierul i-a dus pe polițiști la cadavrul fetiței

Tanner Lynn Horner, în vârstă de 31 de ani, este curierul care a fost arestat sub acuzaţiile de răpire şi crimă, după ce a recunoscut că a omorât-o pe fetiţa de doar şapte ani şi le-a arătat poliţiştilor unde este corpul ei, a declarat poliţistului Lane Akin.

Motivul crimei nu este sigur și rămâne, deocamdată, necunoscut. 

Un agent FBI din Dallas, James Dwyer, a declarat că firma de curierat pentru care lucra șoferul a cooperat cu anchetatorii.

 „Suntem alături de familia Athenei Strand în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot descrie șocul și tristețea pe care o simţim în legătură cu acest eveniment tragic”, a declarat compania.

 

Taguri: