Fetiță de trei ani din Statele Unite ale Americii, împinsă pe șinele de tren de o femeie de 32 de ani, la doar un pas de mama ei. Aceasta a căzut cu fața pe pietriș și pe șine

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 ian 2023, 16:46

Fetiță de trei ani, împinsă pe șinele de tren de o femeie de 32 de ani, la doar un pas de mama ei. Fetița a căzut cu fața pe pietriș și pe șine

Sursa: PixaBay

O fată în vârstă de doar trei ani din Statele Unite ale Americii a fost la doar un pas de moarte, după ce o femeie a împins-o pe șinele de tren, deși se afla la doar un pas de mama ei. Micuța s-a ales cu răni.

O fată de doar trei ani din Statele Unite ale Americii, în timp ce aștepta cu mama ei trenul, a fost împinsă pe șinele de tren de către o altă femeie.

Fată de trei ani, împinsă pe șinele de tren de o femeie de 32 de ani, în Statele Unite ale Americii

O fată de trei ani și mama ei așteptau trenul pe peronul MAX Gateway Transit Center, Portland, Oregon, Statele Unite ale Americii.

La un moment dat, pe camerele de supraveghere, se poate observa cum o femeie în vârstă de 32 de ani, pe nume Brianna Workman, o împinge pe cea mică pe șinele de tren. Brianna stătea în spatele fetiței și, conform mirror.co.u k, s-a ridicat deodată și a împins-o pe copilă.

Aceasta a căzut cu fața de șine, iar oamenii din jur au ajutat-o imediat să se ridice, înainte ca trenul să intre în gară. Ulterior, fata de trei ani a acuzat dureri puternice la nivelul capului și avea și un semn roșu pe frunte, acolo unde s-a lovit.

Citește și: Cum se simte Leo de la Strehaia după ce a fost operat. Mama artistului a făcut primele declarații: „Nu s-a sculat nici până acum în picioare”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Brianna „a fost pusă sub acuzare pentru tentativă de agresiune de gradul I, agresiune de gradul III, împiedicarea transportului public, tulburare a ordinii publice de gradul II și punerea în pericol imprudent a unei alte persoane.

Acuzațiile provin de la un incident petrecut în seara zilei de miercuri, 28 decembrie”, a declarat Mike Schmidt, procurorul districtului Multnomah County.

Peste 150 de oameni au fost răniți, în Spania, după ce două trenuri s-au ciocnit

La începutul lunii decembrie a anului trecut, cel puțin 155 de oameni au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit, în gara din localitatea Montcada i Reixac, Barcelona.

Accidentul a avut loc în momentul în care un tren care circula spre Barcelona a fost lovit de un alt tren care mergea în aceeași direcție. Coliziunea care a avut loc a dus la activarea planului de alertă pentru accidente feroviare al Protecției Civile.

Citește și: Percheziții în Bihor! 30 de persoane sunt suspectate că au înscenat accidente rutiere pentru a încasa asigurări

Mai mult decât atât, în urma celor întâmplate, circulația de pe trei rute a fost suspendată și a fost nevoie de șapte echipe, pentru ca răniții să poată fi transportați către ambulanțele sosite la fața locului.