Fetita ei nu va apuca sa isi cunoasca mama, pentru ca femeia a facut un lucru groaznic, de 3 ori pe saptamana, mai multi ani. Acum regreta amarnic, dar e prea tarziu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:23

Louise Cook are un copil de 6 ani, unul de patru si o fetita nou-nascuta.

Femeia e casatorita si locuiteste in Thetford, Marea Britanie. Daca cei doi copii mai mari ai sai isi vor aminti de mama lor, micuta Chloe nu va avea aceasta ocazie, pentru ca Louise mai are doar cateva saptamani de trait.

Ea a fost diagnosticata cu cancer de piele, pe cand era insarcinata in 10 saptamani. Boala se extinsese deja la plamani si doctorii i-au dat o veste dura: mai avea foarte putin de trait.



Boala a fost provocata de vizitele dese la solar. Ea a inceput sa mearga la saloanele de bronzare in urma cu 4 ani, dupa ce s-a despartit de primul sot. Era in depresie si asa simtea  ca face ceva pentru ea. De 3 ori pe saptamana, ea se expunea razelor criminale.

Doctorii i-au recomandat sa intrerupa sarcina, dar nu a fost de acord. "Daca o sa mor eu, nu inseamna ca trebuie sa moara si copilul.
Trebuie sa traiasca, viata e pretioasa"
, a marturisit ea.

Chloe s-a nascut sanatoasa, dar starea mamei ei s-a agravat, deoarece cancerul a ajuns la creier.

"Ma ingrozeste gandul ca alte persoane vor face aceleasi greseli ca si mine, vor pune pe primul loc aspectul fizic, in defavoarea sanatatii", a spus Louise, grav bolnava.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.