FETITA FARA NUME a primit in dar o familie care sa o iubeasca!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 03:05

V-o mai amintiti pe micuta fara nume? S-a nascut in plin cosmar, cand mama ei isi traia ultimele zile de viata.

Acum insa, Dumnezeu pare sa-si fi întors fata si catre ea. Astazi, chiar de ziua ei, a primit în dar o familie care sa o iubeasca.
A venit pe lume dintr-o tragedie si atunci cand nimeni nu ii mai dadea nici o sansa, cineva, acolo sus, a avut grija de ea. Nu stie si nu va sti niciodata ce inseamna glasul sau mangaierea mamei, dar va intelege ca estei norocoasa.

Astazi, in sfarsit, matusa ei a venit sa o ia din spital si sa o duca acasa.

De cand s-a nascut, copila n-a avut nume. De astazi,insa, va purta numele pe care mama si-l dorea pentru ea. A fost ultima ei dorinta de pe patul de moarte. Asistenetele care i-au tinut loc de mama in cele trei luni s-au despartit cu greu astazi de ea. 
Cu greu au lasat-o medicii din brate... Micuta  s-a nascut pe 27 februarie, sub semnul tragediei. A venit pe lume la 32 de saptamani, atunci cand medicii au fost nevoiti sa ii faca mamei cezariana. Femeia a ajunsese de urgenta la spital, cu arsuri grave pe jumatate din suprafata corpului, dupa ce tatal micutei ar fi incendiat-o.  Din pacate, nu a mai trait sa isi poata tine puiul in brate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De atunci, s-a incapatanat sa le demonstreze tuturor ca vrea sa traiasca si chiar daca a avut mai putin de 2 kg la nastere, acum a ajuns sa cantareasca aproape 5. Pe langa medici si asistente si noi am vrut sa fim alaturi de aceasta micuta. Nimeni nu are cum sa inlocuiasca dragostea mamei, dar macar sa simta ca nu este singura pe lume.

Copila va fi crescuta de matusa din partea mamei. Ea a fost data in plasament de urgenta pana se vor finaliza procedurile de adoptie.